Jau ilgokai mąsčiau paįvairinti savo blog’ą. Vis keldavau
kažką saldaus, o dabar nusprendžiau pasidalinti su jumis kažkuo rimtesniu,
kitaip tarian sotesniu patiekalu. Penktadienio vakare nudžiuginau savo
šeimynėlę, padariau vakarienę, mėgstamiausią patiekalą – lazaniją. Viduržemio
jūros patiekalas, nuostabus, sotus, o taip pat ir sveikas. Taigi, netemsiu
gumos, iškart prie reikalo.
Mums reikės( visus produktus rašau pagal originalią
lazanijos kepimo formą, tai atitinka kažkur 5 – 6 asmenims.) :
Kepto faršo, maždaug
1kg.
Faršui įvairių prieskonių, daržovių, paįvairinkite tuo, kas
jums skanu.
Dėžutės lazanijos lakštų, kartais prireikia ir dviejų.
Sūrio.
Baltajam padažui reikės:
70-100g sviesto.
Miltų kelių didelių šaukštų, kažkur pusę stiklinės;
Pieno, maždaug stiklinės. Viską darykite, taip tariant, iš
akies. Tai nėra sunku. :)
Padažui. Pirmiausia, išlydome sviestą.
Suberiame miltus. Išmaišome.
Supilame pieną bei pagardiname įvairiais prieskoniais, tepame ant kiekvienų lakštų sluoksnių.
Tai negali nesuvienyti, nesujungti pokalbiais ir rūpesčiu vienas kitu :)
AtsakytiPanaikintiNegali.. :)
Panaikinti