Mums reikės - 170g juodojo šokolado (70% kakavos);
90g sviesto;
160g cukraus;
2 didesnių kiaušinių;
šaukštelis vanilės ekstrakto;
55g miltų;
30g nesaldintos kakavos;
žiupsnelis druoskos.
Pradžioje, reikia ištirpinti sviestą kartu su šokoladu.
Tuomet suberti cukrų, gerai išmaišyti.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos ir vanile.
Kuomet abi masės paruoštos - supilti vieną į kitą ir gerai išmaišyti.
Na ir sumaišius miltus su kakava, suberti į masę ir vėlgi išmaišyti.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir pyragas turi kepti 20 - 25 minutes, nebent yra labai plonas sluoksnis, tuomet trumpiau. Paviršius turi apkepti, tačiau vidus išlikti drėgnas ir lipnus. Iškepus jį galima supjaustyti ir palikti, kad kiek apstingtų ir atvėstų.
Skanaus. ;)
Niam niam niam! :>
AtsakytiPanaikinti