2013 m. birželio 25 d., antradienis

Sveikuuučiai. :) Na, teisingai mano geriausia draugė sakė... Savo blog'ą kažkaip apleidau. :/ tad šį kartą, savo įrašą skiriu jai. :) Norėjau kažką pagaminti paprasto, bet skanaus bei subtilaus. Taigi, apsidairiusi virtuvėje pamačiau migdolus ir pamaniau, kad niekad nesu bandžius jų kepti ir karamelizuoti, tad pamaniau, kodėl gi ne. :) Iš tikro, kaip pirmam kartui sekėsi tikrai neblogai, o skonis nuostabus... Tirpsta tiesiog burnoje. Tikrai labai paprasta ir skanu. :)
Pirma, į keptuvę įberiame cukraus (pagal nuožiūrą).

Tuomet suberiame migdolus.




Viskas kolkas turėtų atrodyti taip: 


 O po kiek laiko taip. :) Kai cukrus išsilydys ir migdolai apsivolios jame, pabarstykite truputį cinamono ir imbiero. :)



 Tuomet juos reikia sudėti ant sviestinio popieriaus ( kuris man taaaip patinka) ir palaukti kol sukietės. Na štai ir karamelizuoti migdolai. :) Nuostabu... Skanaus. :)









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą